Ro  |  En
Noutati
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
Despre Noi
Home > Despre noi
Despre Noi
ROVIGO S.P.R.L. este pe piaţa insolventei de  17 ani, inca de la momentul reglementarii profesiei de practician in insolventa.
Poziţia de lider in domeniul insolventei de care se bucura societatea noastră, in prezent, este rezultatul experienţei acumulate in decursul celor 17 ani de activitate, a profesionalismului ridicat de care dam dovada, reuşind sa formam o echipa ce a manageriat multiple cazuri de reorganizare si lichidare judiciara sau voluntara.
De la înfiinţare si pana in prezent, echipa noastră s-a preocupat de perfecţionarea constanta a  metodelor de lucru utilizate, participând la conferinţe si congrese naţionale si internaţionale pe teme de insolventa.

Rezultatele activităţii societatii noastre, din punct de vedere al experienţei in domeniu, al suportului logistic si organizatoric, al gradului ridicat de recuperare a creanţelor si in special a celor bugetare au fost apreciate si de către ANAF si AVAS, drept pentru care ROVIGO S.P.R.L. figurează in Lista practicienilor in insolventa agreaţi de Ministerul Finanţelor Publice – Agenţia Naţionala de Administrare Fiscala, pentru toate zonele tarii, cat si in lista lichidatorilor agreaţi de către Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului pentru participarea la licitaţiile de desemnare a lichidatorilor societatilor comerciale la care statul deţine capital majoritar.

ROVIGO S.P.R.L. are implementat si mentine un sistem de management al calitatii in exercitarea profesiei de practician in insolventa, fiind certifcata  ISO 9001:2001.

ROVIGO S.P.R.L. este membru al INSOL Europe si INSOL International (Organizatia Europeana si  Internationala de Insolventa).
    
ROVIGO S.P.R.L. beneficiaza de o asigurare profesionala in valoare de 500.000 EURO conform politei de asigurare nr. 905551 din data de 19.11.2015 incheiata la OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.
Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu