Ro  |  En
Noutati
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
www.warwicklegal.com
Echipa Rovigo
Home > Echipa Rovigo > Maria Crina Kmen
Maria Crina Kmen
Maria Crina Kmen Avocat
office@rovigo.ro

In cei 10 ani de experienta profesionala, colega noastra a activat in domenii specializate precum dreptul comercial, proprietate intelectuala si malpraxis. A absolvit in anul 2004 Facultatea de Drept din Iasi, din cadrul Universitatii Al.I.Cuza, in aceasta perioada urmand si cursurile Facultatii de Drept a Universitatii Sophia Antipolis Nice/ Franta.

Ulterior, si-a completat pregatirea academica prin absolvirea unui master cu specializarea "Drept european" in cadrul Centrului de Studii Europene si un master cu specializarea "Drept penal". Din anul 2006 este avocat in Baroul Iasi, dobandind in timpul acestor ani de practica juridica experienta in diverse domenii de drept precum: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, proprietate intelectuala, drept fiscal, drept administrativ, dreptul muncii.

Experienta profesionala de avocat este intregita si prin activitatea didactica desfasurata in calitate de colaborator al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "I. I. de la Brad" din Iasi. In calitate de cadru didactic asociat a sustinut cursurile Tehnici de negociere si contracte, Drept comercial si Drept comercial comunitar.

Specializari:
Analizarea documentelor, redactarea actiunilor, sustinerea si reprezentarea in fata instantelor de judecata, privind litigiile din domeniul dreptului privat (inclusiv drept civil, comercial, insolventa, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale)
Reprezentarea in fata tuturor instantelor din Romania, inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie, precum si fata autoritatilor publice;

Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu