Ro  |  En
Noutati
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
www.warwicklegal.com
Echipa Rovigo
Home > Echipa Rovigo > Roxana-Elena Secită
Roxana-Elena Secită
Roxana-Elena Secită Practician în insolvență
roxana.secita@rovigobv.ro

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, promotia 2009
Absolventa a studiilor de Master „Cariera Judiciara” din cadrul Universitatii din Bucuresti, promotia 2010
Avocat in cadrul Baroului Bucuresti din 2011
Practician in insolventa in cadrul UNPIR, Filiala Bucuresti din 2016
A sustinut cursuri specializate in procedura lichidarii societatilor si a organizatiilor non-profit organizate de catre UNPIR
Experienta in Dreptul Comercial, Dreptul Civil si Procesual Civil, Dreptul Societar si Insolventa

Principalele activitati:

Asistarea clientilor in litigii comerciale si civile, respectiv in proceduri de insolventa, executari silite si alte proceduri speciale de recuperare a creantelor, precum si in proiecte comerciale, tranzactii si negocieri.
Reprezentarea clientilor romani si straini in fata Oficiului National al Registrului Comertului din Romania si redactarea de documente privind infiintarea si desfasurarea activitatii societatilor.
Gestionarea a numeroase dosare de insolventa si a numeroase dosare referitoare la procedura speciala a lichidarii organizatiilor non-profit.
Gestionarea procedurilor de lichidare voluntara a companiilor avand ca finalitate obtinerea radierii companiei din evidentele Oficiului National al Registrului Comertului.
Reprezentarea debitorilor in toate problemele dezvoltate de procedura insolventei, redactarea rapoartelor de activitate, a rapoartelor lunare, a proiectelor planurilor de reorganizare, a tabelelor de creante, a proceselor-verbale ale sedintelor Adunarii creditorilor, respectiv Comitetului creditorilor, a deciziilor de inventariere si a proceselor-verbale de inventar, a bilantului de lichidare, a cererilor de radiere a societatilor din registrul in care sunt inmatriculate, prezidarea Adunarii Generale a Asociatilor/Actionarilor, redactarea actiunilor privind anularea actelor frauduloase etc.

Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu