Ro  |  En
News
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
Events
Home > Events > News
Quick search:
ROVIGO SPRL is searching for an experienced lawyer, insolvency practitioner, economist. Interested candidates should apply to: aura.deleanu@rovigo.ro (CVs included).
2 February 2016 More details
Former Chairman of the Section VI of the Commercial Court of Appeals, Mrs. Mioara Badea joined our team. As a magistrate, She has acquired extensive experience in commercial and civil law.
10 January 2016 More details
Uniunea Europeană (UE) doreşte să dea un imbold reorganizărilor prin procedura insolvenţei şi recomandă statelor membre să faciliteze finanţarea companiilor aflate în dificultate ca să nu ajungă în faliment.
3 November 2015 More details
INDIVIDUAL VERSUS COLLECTIVE FORECLOSURES
23 October 2015 More details
In atentia fostilor si actualilor salariati ai TMD SA
23 October 2014 More details
Preocupati de bunul mers al procedurii insolventei, de salvarea debitorilor viabili si maximizarea averii acestora, ne-am propus sa identificam impreuna interpretari teoretice ale prevederilor noului cod al insolventei.
22 October 2014 More details
Angajam absolvent facultatea de drept; cerinte: limba engleza
7 July 2014 More details
Articol Bursa 04.04.2014 "Intrarea in insolventa a unui client nu poate fi o surpriza pentru banci", autor Viorica Cucu
4 April 2014 More details
RECOMANDĂRI RECOMANDAREA COMISIEI din 12 martie 2014 privind o nouă abordare a eșecului în afaceri și a insolvenței (Text cu relevanță pentru SEE) (2014/135/UE) COMISIA EUROPEANĂ, având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene, în special articolul 292, întrucât: (1) Obiectivul prezentei recomandări este de a garanta că întreprinderile viabile care se confruntă cu dificultăți financiare, indiferent de locul din Uniune în care sunt stabilite, au acces la cadre naționale de insolvență care să le permită să își restructureze activitatea într-un stadiu timpuriu, în scopul de a preveni insolvența acestora și, prin urmare, de a maximiza valoarea totală pentru creditori, angajați, proprietari și economie în ansamblul său. De asemenea, recomandarea vizează să acorde o a doua șansă antreprenorilor onești din întreaga Uniune care au intrat în faliment. (2) Normele naționale în materie de insolvență variază foarte mult în ceea ce privește gama de proceduri de care
27 March 2014 More details
 
123
We are members of: We are agreed by: Partners:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu