Ro  |  En
Noutati
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
Evenimente
Home > Evenimente > Noutati
Cautare rapida:
ROVIGO SPRL recruteaza avocat , practician in insolventa, economist, cu experienta. Candidatii interesati pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: aura.deleanu@rovigo.ro
2 februarie 2016 Mai multe detalii
Fosta Presedinta a Sectiei a VI-a Comerciala a Curtii de Apel Bucuresti, Doamna Mioara Badea, s-a alaturat echipei noastre. In calitate de magistrat, a dobandit o vasta experienta in domeniile comercial si civil.
10 ianuarie 2016 Mai multe detalii
Uniunea Europeană (UE) doreşte să dea un imbold reorganizărilor prin procedura insolvenţei şi recomandă statelor membre să faciliteze finanţarea companiilor aflate în dificultate ca să nu ajungă în faliment.
3 noiembrie 2015 Mai multe detalii
EXECUTAREA SILITA INDIVIUALA vs EXECUTAREA SILITA COLECTIVA
23 octombrie 2015 Mai multe detalii
In atentia fostilor si actualilor salariati ai TMD SA
23 octombrie 2014 Mai multe detalii
Preocupati de bunul mers al procedurii insolventei, de salvarea debitorilor viabili si maximizarea averii acestora, ne-am propus sa identificam impreuna interpretari teoretice ale prevederilor noului cod al insolventei.
22 octombrie 2014 Mai multe detalii
Angajam absolvent facultatea de drept; cerinte: limba engleza
7 iulie 2014 Mai multe detalii
Articol Bursa 04.04.2014 "Intrarea in insolventa a unui client nu poate fi o surpriza pentru banci", autor Viorica Cucu
4 aprilie 2014 Mai multe detalii
RECOMANDĂRI RECOMANDAREA COMISIEI din 12 martie 2014 privind o nouă abordare a eșecului în afaceri și a insolvenței (Text cu relevanță pentru SEE) (2014/135/UE) COMISIA EUROPEANĂ, având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene, în special articolul 292, întrucât: (1) Obiectivul prezentei recomandări este de a garanta că întreprinderile viabile care se confruntă cu dificultăți financiare, indiferent de locul din Uniune în care sunt stabilite, au acces la cadre naționale de insolvență care să le permită să își restructureze activitatea într-un stadiu timpuriu, în scopul de a preveni insolvența acestora și, prin urmare, de a maximiza valoarea totală pentru creditori, angajați, proprietari și economie în ansamblul său. De asemenea, recomandarea vizează să acorde o a doua șansă antreprenorilor onești din întreaga Uniune care au intrat în faliment. (2) Normele naționale în materie de insolvență variază foarte mult în ceea ce privește gama de proceduri de care
27 martie 2014 Mai multe detalii
 
123
Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu