Ro  |  En
Noutati
Linkuri www.ancodom.ro
www.insol-europe.org
www.warwicklegal.com
Licitatii Rovigo
Home > Licitatii > SC TMD SA FILIASI
Licitatii Rovigo
ROVIGO anunta vanzarea prin licitatie publica deschisa, cu strigare, a bunurilor mobile si imobile situate in Filiasi, str. Uzinei, nr. 2, judetul Dolj aflate in proprietatea debitoarei SC TMD SA FILIASI
Prin prezenta Publicatie de vanzare se aduce la cunostinta generala ca la data de 27.04.2018 ora 13.00 la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Intr. Maresal Josef Pilsudski nr. 2, sector 1, va avea loc vanzarea prin licitatie publica cu strigare a urmatoarelor bunuri mobile si imobile proprietatea debitoarei, situate in Filiasi, str. Uzinei, nr.2, Dolj

Pretul de pornire al licitatiei va incepe de la sumele prevazute pentru fiecare bun in parte, astfel cum sunt individualizate mai sus, la care se adauga TVA, reprezetand 100% din valoarea stabilita in Raportul de evaluare.

Prezentarea detaliata a fiecarui bun se regaseste in Raportul de evaluare si Completarea la Raportul de Evaluare care constituie parte integranta din Caietul de sarcini.

In conformitate cu dispozitiile art. 53 din Legea nr. 85/2006, bunurile instrainate de administrator in exercitiul atributiilor sale sunt dobandite libere de orice sarcini.

Toti cei care pretind un drept asupra bunurilor scoase la licitatie sunt invitati sa faca cunoscute pretentiile lor administratorului  judiciar cu cel putin 24 ore inainte de data stabilita pentru vanzare, sub sanctiunea de a nu mai fi luate in considerare dupa aceasta data.

Persoanele care vor sa liciteze sunt invitate sa se prezinte la sediul lichidatorului judiciar pentru achizitionarea caietului de sarcini al bunului imobil. Pretul caietului de sarcini este cuprins intre 50 si 5.000 lei, exclusiv TVA in cazul bunurilor mobile si intre 1.000 si 10.000 lei, exclusiv TVA in cazul bunurilor imobile, in functie de valoarea bunului licitat. Documentele de participare la licitatie trebuie depuse la registratura ROVIGO S.P.R.L. cel mai tarziu in ziua lucratoare anterioara organizarii licitatiei publice, intre orele 9,00-17,00.

Licitatorii au obligatia depunerii unei cautiuni la dispozitia lichidatorului judiciar, ROVIGO SPRL in valoare de 10% din pretul de pornire a licitatiei in contul nr. RO45BITR004310011463RO01-VENETO BANCA SCPA ITALIA MONTE BELLUNA AG.PIPERA, pe numele  S.C. TMD S.A. FILIASI, cu specificaţia „garanţie în vederea participării la licitaţia publică deschisa cu strigare pentru achiziţionarea individuala a bunului…………...  aflat  în proprietatea S.C. TMD S.A. FILIASI”, cu cel putin 48 de ore inainte de data stabilita pentru licitatia publica.  
    


SC TMD SA FILIASI
Detalii debitor
Active Dosar
Printare Dosar
Debitor SC TMD SA FILIASI
CUI 14270284
RC J/16/750/2001
Localitate Filiasi
Adresa Filiasi, str. Uzinei, nr. 2, judetul Dolj
Data licitatie 27 aprilie 2018
Persoana contact Cristian Stangaciu, Cezar Postoaca
Telefon 0724323442, 0721284214
Email cristian.stangaciu@rovigo.ro, cezar.postoaca@rovigo.ro
Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol EuropeWarwick Legal Network   AVASANAF   Deleanu