Echipa Rovigo
Home > Echipa Rovigo > Nicoleta Grigorescu
Nicoleta Grigorescu
Nicoleta Grigorescu Consultant-fost judecator la Curtea de Apel Bucuresti
nicoleta.grigorescu@deleanu.ro

A absolvit Facultatea de Drept, din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 1982. Din 1994, timp de 18 ani, a urmat o cariera in magistratura - atat ca procuror cat si ca judecator -, specializandu-se in cauze legate de infractionalitatea economico-financiara si de coruptie.


A intrat in profesia de avocat in anul 2012, fiind membra a Baroului Bucuresti.


"Optiunea pentru avocatura a venit, in mod firesc, dupa aproape 20 de ani de magistratura, perioada in care m-am format si in care am acumulat o vasta experienta profesionala, mai ales in materia dreptului penal”, declara avocat Nicoleta Grigorescu.


In materia dreptului penal, aria sa de expertiza vizeaza mai ales infractiuni precum abuz in serviciu, spalarea banilor, bancruta, inselaciune, infractiuni de coruptie, accesare fondurilor europene, evaziune fiscala etc, iar printre clientii cabinetului se afla atat persoane fizice cat si persoane juridice.


Considera ca orice persoana are dreptul la un proces echitabil si la o aparare eficienta. "Nu exista cazuri dinainte pierdute, pentru ca lupta se duce pana la capat", spune av. Grigorescu. Pentru dansa, o cauza pierduta este nu doar un esec profesional, ci si unul personal.


"In consideratia loialitati fata de clienti si a prioritatii absolute a intereselor acestora, cauzele incredintate sunt gestionate de la inceput si pana la finalizarea lor cu maxima atentie, confidentialitate si profesionalism", precizeaza doamna avocat.


Specializari

1. Litiganta in materia dreptului penal, precum:
- Asistenta si reprezentare in cursul investigatiilor penale desfasurate de organele de politie si parchet;
- Asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, pe toate gradele de jurisdictie;
- Asistenta si reprezentare in cursul investigatiilor Departamentului de Lupta Antifrauda din cadrul OLAF.


2. Consultanta in scopul prevenirii riscului intrarii in sfera ilicitului penal.


Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol Europe   AVASANAF   Deleanu