Echipa Rovigo
Home > Echipa Rovigo > Vasile Deleanu
Vasile Deleanu
Vasile Deleanu Senior Partner
vasile.deleanu@deleanu.ro

fondator a doua societati, - "Rovigo S.P.R.L" si S.C.A. " Deleanu Vasile-Avocati"
membru fondator al UNPIR din 1999, si membru al Comitetului National de Conducere al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (U.N.P.I.R) la al doilea mandat (www.unpir.ro)
membru al TMA ROMANIA (Turnaround Management Association - www.tma-ro.org)
arbitru al Curtii Internationale de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei (arbitration.ccir.ro)
arbitru al Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu (www.cciasb.ro)
lector pe probleme de insolventa in cadrul UNPIR, in comunitatea de afaceri romana si INSOL Europe (www.insol-europe.org) (www.insol-europe.org/download/file/366)

Publicatii, selectiv:
articol in "Pandectele Romane" publicat in decembrie 2010, cu tema "Anularea transferurilor frauduloase incheiate de debitor in dauna drepturilor creditorilor"
articol in "Revista Romana de Drept Bancar" publicat in aprilie 2011, cu tema "Finantarea debitorului aflat in reorganizare judiciara, facilitate sau constrangere?"
In aprilie 2013, Dl. Avocat Deleanu a publicat la Ed. Coresi cartea "Insolventa - Realocarea Resurselor". Lucrarea, ce se adreseaza profesionistilor (teoreticieni si practicieni deopotriva), abordeaza principalele institutii ale dreptului care fundamenteaza procedura insolventei, vazute ca un mecanism esential de realocare a resurselor unei economii.

Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol Europe   AVASANAF   Deleanu