Echipa Rovigo
Home > Echipa Rovigo > Victor Grigorescu
Victor Grigorescu
Victor Grigorescu Avocat
office@rovigo.ro

Pentru ca provine dintr-o familie in care ambii parinti au fost magistrati, a primit o educatie bazata pe respectul legilor si ordinii de drept. A absolvit  Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir, promotia 2005.

"Ulterior, la momentul optiunii profesionale, m-am indreptat spre avocatura, aceasta fiind profesia care imi permitea valorizarea principiilor in care m-am format", ne-a declarat avocatul Victor Grigorescu. A intrat in Baroul Bucuresti incepand cu data de 15 februarie 2007.

Marturiseste ca, inca din perioada studiilor universitare, a inteles importanta dreptului la aparare pentru orice persoana, fapt care l-a determinat sa-si dedice timpul formarii si pregatirii in vederea practicarii acestei profesii.

"In timpul stagiaturii am avut placerea sa lucrez sub coordonarea unor avocati cunoscuti si apreciati, cu un inalt renume profesional din domenii diferite de drept, oferindu-mi posibilitatea sa lucrez atat in materia dreptului civil, cat si a dreptului penal, ulterior luand ca decizie finala in cariera profesionala specializarea si perfectionarea mea in dreptul penal.
Pentru mine, ca avocat, propritatea o reprezinta apararea drepturilor si libertatilor persoanelor in contextul normativ existent, cat si loialitatea si corectitudinea fata de interesele clientului meu. Cu alte cuvinte, cauzele penale incredintate cabinetului meu vor fi gestionate integral cu maxima atentie si profesionalism"
, precizeaza domnul avocat.

Specializari

In prezent, aria sa de specializare profesionala o constituie dreptul penal si dreptul de procedura penala. In acest sens, serviciile avocatiale pe care le ofera se refera la:

    Litiganta in materia dreptului penal si de procedura penala, asigurand asistenta si reprezentare in cadrul investigatiilor penale in fata organelor de politie si parchet, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata pentru infractiuni din codul penal si legile speciale.
    Consultanta si preventie penala.

Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol Europe   AVASANAF   Deleanu