Evenimente
Home > Evenimente > Noutati
 

4 asociati ai ROVIGO S.P.R.L. si " DELEANU VASILE - AVOCATI” au devenit de azi, membri ai TMA România.

17 aprilie 2018

4 asociati ai ROVIGO S.P.R.L. si " DELEANU VASILE - AVOCATI” au devenit de azi, membri ai TMA România. TMA Romania este una din cele 49 de filiale ale Asociatiei Internationale TMA (Turnaround Management Association) raspandite in intreaga lume. TMA a fost infiintata la 1988 in SUA, fiind singura asociație internațională nonprofit dedicată restructurarii corporative.
Cei peste 9.300 de membri TMA constituie o comunitate formata din avocați, economisti, contabili, investitori, creditori, bancheri, evaluatori, lichidatori, consultanți, academicieni, functionari publici si guvernamentali.
TMA România urmărește să sporească cooperarea dintre membrii săi, oferindu-le o platformă de schimb de idei pentru nevoile lor profesionale, pentru a ajuta la educarea profesioniștilor și a antreprenorilor, oferindu-le instrumente si modalitati eficiente de a salva afacerile, de a restructura creditele si a le acorda valoare, scopul final fiind salvarea locurilor de munca si restabilirea incredierii in climatul de afaceri

www.facebook.com/Rovigobv.ro
 
Suntem membrii: Suntem agreati de: Parteneri:
UNPIRInsol Europe   AVASANAF   Deleanu