Fabrica de Bere și Malț ROBEMA a fost valorificată de echipa ROVIGO SPRL

folder_openAnunțuri
commentNiciun comentariu
Insolvență Robema - valorificarea cladirii fabricii

Fabrica de Bere și Malț Robema SA, societate cu capital privat, integral românesc, a fost valorificata în cadrul procedurii de faliment prevăzuta de Legea 85/2006, sumele obținute urmând a fi distribuite către creditorii înscriși la masa credală.

Având ca principal obiect de activitate, potrivit clasificării CAEN 1105 – Fabricarea Berii, societatea a fost fondată în anul 1978, în județul Teleorman, Roșiorii de Vede, pe o suprafață de circa 58.500 mp. Societatea s-a dezvoltat constant în decursul anilor, ajungând cu timpul să înglobeze o fabrică de bere cu o capacitate anuală de producție de circa 200.000 hl și o secție de malț având o capacitate de 11.000 tone pe an, fiind totodată listată la Bursa de Valori în anul 1991.

Intrată în insolvență în septembrie 2009, cu o masă credală însumând 65 de creditori – DGFP Teleorman prin ANAF București deținând peste 90% din masa credală, societatea a trecut prin etapa de reorganizare a activității, finalizată prin deschiderea procedurii falimentului în decembrie 2011.

De la preluarea mandatului de lichidator judiciar, ROVIGO SPRL s-a preocupat constant de maximizarea averii debitoarei, activele acesteia fiind prezentate ca oportunitate de investiții raportat la specificul activității, caracteristicile activelor și locația cu numeroase și diversificate cai de acces la drumurile publice.

Valorificarea Fabricii de Bere și Malț Robema SA în contextul social și economic actual și distribuirea către bugetul de stat a unei sume importante de bani reprezintă o încununare a eforturilor întreprinse în procedură de echipa de profesioniști ROVIGO SPRL, care se preocupă în mod constant de recuperarea într-o proporție cât mai mare a creanțelor deținute de creditorii înscriși la masa credală a societăților aflate în insolvență, precum și de realocarea activelor viabile prin atragerea unor investitori care să asigure prezența unui nou agent economic important pentru comunitatea locală și economia națională.

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.