Filiala Rovigo Brașov

Istoric

ROVIGO S.P.R.L. activează pe piața insolvenței de peste 20 ani, încă de la începutul reglementarii profesiei de practician în insolvență, prin fondatorul avocatul Deleanu Vasile. La început, Rovigo a fost a VIII–a societate de insolvență înregistrată la UNPIR în Registrul formelor de organizare sub nr. RFO II -0008.

Înființarea filialei Rovigo Brașov

Administrarea unor proiecte importante de reorganizare și faliment În zona de centru și est a țării a dus la înființarea Filialei Brașov în mai 2013. Filiala este coordonată de către Cristian Stângaciu, practician în insolvență – managing partner Rovigo.

Practicienii în insolvență ai Rovigo sunt membri INSOL Europe și TMA – Turnaround Management Association.

Specialisti in insolventa si restructurare - Rovigo SPRL

Rezultate și recunoaștere

Rezultatele activităţii societății noastre, din punct de vedere al experienţei în domeniu, al suportului logistic și organizatoric, al gradului ridicat de recuperare a creanţelor și, în special, a celor bugetare, au fost apreciate și de către ANAF și AVAS.

ROVIGO S.P.R.L. figurează în Lista practicienilor în insolvență agreați de Ministerul Finanțelor Publice – Agenția Naţională de Administrare Fiscală, pentru toate zonele țării, cât și în lista lichidatorilor agreați de către Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului pentru participarea la licitațiile de desemnare a lichidatorilor societăților comerciale la care statul deține capital majoritar.

0
dosare închise
0
dosare active
0
milioane lei tranzacționați anual
0
membri în echipă

Experiență dovedită, cu aplicabilitate în zeci de domenii de activitate

precision_manufacturing

Industrie

wifi

Comunicații

agriculture

Agricultură

train

Transporturi

account_balance

Construcții

work_outline

Servicii

Serviciile Rovigo

Restructurarea afacerii

Combinăm instrumente complete pentru restructurarea companiei: de la optimizări legale sau fiscale, până la acțiuni de marketing sau vânzări.

Lichidare voluntară

Lichidarea afacerilor în 3 pași simpli: dizolvarea companiei, lichidarea propriu-zisă, radierea firmei. Scăpați de stresul unui business neprofitabil.

Insolvență

Analizăm problemele și oferim soluții pentru restructurarea afacerii sau lichidăm activele în faliment printr-o maximizare a valorii și îndestulare a creditorilor.

Detalii de contact

home
Str. Saturn, nr. 37 A, ap. 59, Brașov
mail
office@rovigobv.ro
print
+40 372 258 470
Aveți întrebări? Lăsați-ne un mesaj: