Rovigo București

Istoric

ROVIGO S.P.R.L. activează pe piața insolvenței de peste 20 ani, încă de la începutul reglementarii profesiei de practician în insolvență, prin fondatorul avocat Deleanu Vasile. La început, Rovigo a fost a VIII–a societate de insolvență înregistrată la UNPIR în Registrul formelor de organizare sub nr. RFO II -0008.

Încă din prima zi, Rovigo își desfășoară activitatea sub aceeași denumire. În prezent, Rovigo administrează dosare de reorganizare și faliment în toată țara, pentru firme din toate domeniile de activitate. Administrarea unor proiecte importante de reorganizare și faliment în zona de centru și est a țării a dus la înființarea Filialei Brașov în iunie 2013.

Certificări

ROVIGO S.P.R.L. implementează și menține un sistem de management al calității în exercitarea profesiei de practician în insolvență, certificat prin ISO 9001:2015.

Practicienii în insolvență ai Rovigo sunt membri INSOL Europe și TMA – Turnaround Management Association.

ROVIGO S.P.R.L. beneficiază de o asigurare profesională în valoare de 2.500.000 lei (500.000 EURO) conform poliței de asigurare încheiată la OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.

Specialisti in insolventa si restructurare - Rovigo SPRL

Rezultate și recunoaștere

Rezultatele activităţii societății noastre, din punct de vedere al experienţei în domeniu, al suportului logistic și organizatoric, al gradului ridicat de recuperare a creanţelor și, în special, a celor bugetare, au fost apreciate și de către ANAF și AVAS.

ROVIGO S.P.R.L. figurează în Lista practicienilor în insolvență agreați de Ministerul Finanțelor PubliceAgenția Naţională de Administrare Fiscală, pentru toate zonele țării, cât și în lista lichidatorilor agreați de către Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului pentru participarea la licitațiile de desemnare a lichidatorilor societăților comerciale la care statul deține capital majoritar.

0
dosare închise
0
dosare active
0
milioane lei tranzacționați anual
0
membri în echipă

Experiență dovedită, cu aplicabilitate în zeci de domenii de activitate

precision_manufacturing

Industrie

wifi

Comunicații

agriculture

Agricultură

train

Transporturi

account_balance

Construcții

work_outline

Servicii

Serviciile Rovigo

Restructurarea afacerii

Combinăm instrumente complete pentru restructurarea companiei: de la optimizări legale sau fiscale, până la acțiuni de marketing sau vânzări.

Lichidare voluntară

Lichidarea afacerilor în 3 pași simpli: dizolvarea companiei, lichidarea propriu-zisă, radierea firmei. Scăpați de stresul unei afaceri neprofitabile.

Insolvență

Analizăm problemele și oferim soluții pentru restructurarea afacerii sau lichidăm activele în faliment printr-o maximizare a valorii și îndestulare a creditorilor.

Detalii de contact

home
Str. Mareșal Josef Pilsudski nr. 2, sector 1, București
mail
office@rovigo.ro
print
+40 212 101 667
Aveți întrebări? Lăsați-ne un mesaj: