ROVIGO SPRL – FILIALA BRAȘOV împlinește 10 ani de activitate continuă în salvarea companiilor românești

folder_openAnunțuri
Rovigo SPRL - 10 ani filiala Brasov

După proiecte importante de reorganizare și faliment gestionate în zonele de centru și est ale țării, în 2013, Rovigo SPRL decide înființarea Filialei Rovigo Brașov – o măsură ce anunța nu doar extinderea activității, ci și o preocupare activă pe care echipa Rovigo era gata să și-o asume pentru clienții din aceste zone.

De la înființare și până în prezent, în cei 10 ani de activitate, Rovigo SPRL – Filiala Brașov a acordat asistență în proceduri de turnaround management, preinsolvență, insolvență și lichidare voluntară pentru companii din România, gestionând peste 250 de dosare pentru societăți din diverse domenii de activitate, extinzându-și continuu aria de activitate.

Cu un management constant, preocupat în principal de gestionarea eficientă a dosarelor, și o echipă de profesioniști loială și dedicată, Rovigo SPRL – Filiala Brașov a devenit un jucător important pe piața de profil din zona de centru a țării.

La 10 ani de la înființarea Rovigo SPRL – Filiala Brașov, le mulțumim tuturor partenerilor care ne-au fost alături și mediului de afaceri, care a avut încredere, încă de la început, în valorile noastre. Ne bucurăm că am avut șansa să oferim societăților românești soluții pentru depășirea dificultăților financiare cu care s-au confruntat de-a lungul evoluției lor.

În anii ce vor urma, vom continua sa oferim același nivel de preocupare și profesionalism socitetăților aflate în dificultate.

La mulți ani, plini de realizări, ROVIGO S.P.R.L. – FILIALA BRAȘOV!

Cristian Stângaciu
Managing partner | Rovigo SPRL – Filiala Brașov

Alte articole