Rovigo SPRL valorifică prin licitație publică imobil și teren aflate în București, zona Viilor, sectorul 5

folder_openAnunțuri
licitatie vanzare spatiu birouri Bucuresti - rovigo sprl

Echipa Rovigo SPRL organizează licitația pentru un imobil compus din teren și clădirile aflate pe acesta din dosarul companiei BUCHAREST FASHION EXCHANGE SRL, aflată în faliment. 

Cu o suprafață totală de peste 5500 mp, clădirea de birouri se află în sectorul 5 al capitalei, într-o zonă semi centrală cu infrastructură potrivită pentru orice tip de afacere.

Proprietatea, formată din 3 corpuri de clădire, poate fi o oportunitate valoroasă pentru companii ce caută un sediu spațios, bine poziționat în București.

Clădirea este compartimentată pentru a deservi ca spațiu de birouri, însă spațiile pot fi recompartimentate și reorganizate pentru orice tip de activitate – de la spații de depozitare, la linii de producție.

Pentru investitori, proprietatea poate fi o oportunitate de afaceri. Poziționarea într-o zonă centrală poate atrage firme pentru închirierea spațiilor – astfel, investiția poate fi amortizată din chirii, având un potențial semnificativ pentru cei care caută o investiție profitabilă.

Proprietatea este alcătuită din trei corpuri de clădire:

  • Corpul A, cu o suprafață utilă totală de 1.790,66 mp, include subsolul, parterul și patru etaje
  • Corpul B, cu o suprafață utilă totală de 2.217,98 mp, compus din subsol, parter și trei etaje
  • Corpul C, cu o suprafață utilă de 1.527,01 mp.

Zona în care este amplasată construcția are, predominant, blocuri de locuințe, ce se îmbină cu spații comerciale sau industriale. Cartierul este potrivit pentru orice tip de activitate.

Licitație cladire birouri Bucuresti - Rovigo SPRL

Zonele de interes din apropiere cresc valoarea investiției.

  • Proprietatea de învecinează, printre altele, cu
  • Parcul Carol I, unul dintre cele mai mari și frumoase parcuri din oraș. Parcul se întinde pe o suprafață de aproximativ 45 de hectare și reprezintă un important loc de agrement și relaxare pentru locuitorii Bucureștiului.
  • Parcul Tineretului, un parc cu alei lungi și largi, multă verdeață și atracții pentru vizitatori de toate vârstele.
  • Colegiul Național Gheorghe Șincai, una dintre cele mai renumite unități de învățământ din capitală.
  • Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, una dintre cele mai importante instituții medicale specializate în tratarea afecțiunilor pulmonare din România.
licitatie spatiu birouri bucuresti sector 5 - rovigo.ro

Infrastructura de circulație din zonă este bine dezvoltată

Pentru transportul rutier, 3 artere importante trec prin apropierea proprietății: Șoseaua Viilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Giurgiului – drumuri importante ce oferă acces rapid către alte zone ale capitalei.

Pentru transport feroviar, în apropiere se află stația Mogoșoaia, care face legătura dintre București și Urziceni.

Pentru transportul în comun, în apropierea clădirilor există stații de autobuz (STB), dar și stația de metrou Eroii Revoluției – la cca. 600m distanță.

Alte articole