Rovigo SPRL anunță licitația unui teren pe malul Nordic al lacului Snagov

folder_openAnunțuri
commentNiciun comentariu
Teren Snagov - licitatie Rovigo

Rovigo SPRL anunță licitația unui teren în suprafață totală de 48.975 mp pe malul Nordic al lacului Snagov, una dintre cele mai importante zone din jurul Bucureștiului.

Situat la doar 40 de minute distanță de București, Snagovul este una dintre cele mai frumoase și apreciate zone din jurul capitalei, cunoscut în special pentru lacul Snagov.

O oază de liniște, înconjurat de natură, Snagovul oferă numeroase posibilități pentru cei în căutare de activități în aer liber. De la practicarea sporturilor nautice, la plimbări cu barca sau canoe, până la plimbări prin pădurile din jur sau un picnic relaxant, cei ce vor alege să-și petreacă timpul la Snagov nu se vor plictisi de frumusețea locului.

Teren Snagov - licitatie Rovigo

Terenul, cunoscut ca Plaja Lacului Snagov este una dintre cele mai râvnite zone ale lacului. Înconjurat din 3 părți de apă, locul este potrivit pentru relaxare, agrement sau sporturi nautice. Priveliștea superbă asupra lacului și suprafața generoasă oferă viitorilor proprietari oportunitatea unei investiții de viitor.

Proprietatea se află pe malul Nordic al Lacului Snagov, în incinta Parcului Snagov, arie naturală protejată de interes național. În jur, viitorii proprietari vor fi feriți de traficul intens – terenul este înconjurat în special de pădure și lac. În imediata apropiere, zona ascunde numeroase obiective turistice importante, precum: Vila 23, Complexul Astoria, Manăstirea Snagov sau Palatul Snagov.

Teren Snagov - licitatie Rovigo

Terenul este format din 9 loturi alipite fizic, în suprafață totală de 48 975 mp. Loturile de teren sunt dezmembrate, fiecare având număr cadastral individual.

Terenul are o forma neregulată, cu o deschidere de aproximativ 300m la Lacul Snagov. Toate loturile din componența terenului au deschidere la lac, cu excepția lotului 9, care reprezintă drumul de acces ce leagă drumul principal DJ 111 de celelalte parcele ale terenului.

Imobilul dispune de urmatoarele utilitati: electricitate si apa.

Rovigo SPRL organizează periodic licitații pentru terenul de la Snagov, oferind investitorilor posibilitatea unei investiții cu potențial turistic sau imobiliar inedit.

Tags: licitatie, snagov, teren

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.