Rovigo SPRL reușește reorganizarea și redresarea societății BREXXON DDS SA

folder_openAnunțuri
commentNiciun comentariu
Rovigo SPRL - reorganizare brexxon dds

Specialiștii Rovigo SPRL au reușit reorganizarea și reintegrarea în circuitul economic a companiei BREXXON DDS SA, intrată în insolvență în 2018.

Recent, Tribunalul Mureș a constatat îndeplinirea planului de reorganizare al societății BREXXON DDS SA, a admis cererea formulată de Rovigo SPRL și a dispus închiderea procedurii reorganizării judiciare a societăţii debitoare BREXXON DDS S.A. şi reinserţia acesteia în circuitul comercial.

Experiența echipei Rovigo SPRL a avut un rol esențial în conceperea și implementarea procedurii reorganizării pentru BREXXON DDS SA. Metodele propuse au fost adaptate special pentru a ajuta societatea de renume în domeniul tehnologiilor „no dig” (fără săpătură) să se redreseze și să revină în rândul marilor companii românești.

Înființată în 1995, societatea BREXXON DDS SA este un lider național și internațional în domeniul tehnologiilor fără săpătură (no dig).

În gestionarea procedurii de reorganizare, echipa Rovigo SPRL a reușit să recupereze peste 20 milioane lei pentru creditorii înscriși la masa credală (reprezentând aproape 70% din creanțele înscrise la masa credală).

„Ne bucurăm de reușita reintroducerii în circuitul economic a unui antreprenor de top în economia națională ce se mândrește cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. Și de această dată am dus la bun sfârșit misiunea noastră de a descoperi valoarea din companiile aflate în dificultate și am reușit să oferim o a doua șansă acestui important jucător din economia țării” – spune Cezar Postoaca, practician în insolvență în echipa Rovigo SPRL.

Rovigo SPRL este dedicată misiunii de a maximiza valoarea de business în oricare etapă din viața unei companii. Specialiștii Rovigo contribuie nu doar prin experiență, ci și printr-un business knowledge specific, acumulat în timp.

Aveți dificultăți financiare?

Nu lăsați business-ul să ajungă în pragul falimentului. Apelați din timp la soluții de reorganizare ca măsură de prevenire a insolvenței.

Tags:

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.