Selecție de oferte privind prestarea de servicii arhivistice – CONTRANSIMEX – Iulie

folder_openAnunțuri
commentNiciun comentariu

ROVIGO S.P.R.L., cu sediul în Bucureşti, Intrarea Mareşal Josef Pilsudski nr. 2, sector 1, număr de înregistrare în Registrul Societăţilor Profesionale a UNPIR 0008, CUI RO 20715409, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SOCIETATEA COMERCIALĂ DE ANTREPENORIAT ÎN CONSTRUCŢII, INDUSTRIE, TRANSPORTURI, COMERŢ ŞI SERVICII CONTRANSIMEX S.A., – în faliment, in bankruptcy, en faillite, desemnat prin Sentinţa Comercială nr. 4983/06.07.2010, pronunţată de Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII-a Comercială, în dosarul nr. 31683/3/2009, având sediul în Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, numărul de ordine în Registrul Comerţului – J40/1064/1991 şi Codul Unic de Înregistrarare 1568107,

ANUNȚĂ

Organizarea de selecție de oferte privind prestarea de servicii arhivistice cu privire la declasificarea/reîncadrarea informațiilor clasificate identificate în fondul arhivistic al debitorului (35 de mape/dosare ce poartă ștampila cu mențiunea ”secret” și ”strict secret”) în noile clase/niveluri de secretizare, pentru a fi prezentate adunării creditorilor de către lichidatorul judiciar.

Societățile de prestări servicii arhivistice vor depune, împreună cu ofertele, și o declarație pe propria răspundere din care să reiasă faptul că dețin toate certificările și îndeplinesc toate condițiile impuse de lege pentru prestarea acestui tip de servicii, privind fondul arhivistic al debitorului SOCIETATEA COMERCIALĂ DE ANTREPENORIAT ÎN CONSTRUCŢII, INDUSTRIE, TRANSPORTURI, COMERŢ ŞI SERVICII CONTRANSIMEX S.A.

Ofertele de prestări servicii arhivistice vor fi transmise până la data de 02.07.2021 la sediul lichidatorului judiciar din Bucureşti, Intrarea Mareşal Josef Pilsudski nr. 2, sector 1, prin email la adresa office@rovigo.ro sau la nr. de fax 021.210.16.67.

ROVIGO SPRL

Lichidator judiciar  al SOCIETATEA COMERCIALA DE ANTREPENORIAT IN CONSTRUCTII, INDUSTRIE, TRANSPORTURI, COMERT SI SERVICII CONTRANSIMEX S.A.

în faliment, in bankruptcy, en faillite –

 

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.